• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Talpmasszázs és csodája

Mire Jó a Talpmasszázs?

 

Az egyik gyógyító azt mondta, hogy a talpmasszázzsal, még a halottat is fel lehet támasztani!

Akkor nincs más dolguk, mint hogy próbálják ki!
Bizonyos vagyok benne, hogy rögtön elindulnak az öngyógyítási folyamatok, már az első kezelés után.
Akar gyorsan javulni, egész-séges lenni?
Hívjon azonnal, Ne halogassa! Csak azért, hogy jól érezze magát ezen a Napon is!

Mi a talpmasszázs?

Röviden, a talp, a lábfej, valamint a boka környékének a masszírozása.
– meghatározott sorrendben, a különböző szervrendszereink alapján.
A talpmasszírozás az energetika egyik speciális része.

A Talpmasszázs Lényege:

Az alkati gyengeségeket jóval a betegség megjelenése előtt előrejelezni lehet akár a talpon is! A helyes életmóddal és egy jól megválasztott terápiával, pl. talpmasszírozással elkerülhető a betegséggé fajulása. A talp megfelelő zónáiból energiát közölve, a gyengélkedő szerveknek szép eredmények érhetőek el. A kialakult problémák esetében is. A talpon ugyanúgy, mint kézen, fejbőrön, fülön, orron, arcon, szemíriszen, ajkon, nyelven levetülnek szerveink.

Ha egy szervünk alkatilag legyengül, az jelzést ad. A jelzés az emberi szervezet esetében nem más, mint a reflexzónákban megjelenő jelzések.

Ha a jelzéseket időben „vesszük”, felismerjük, valamilyen felismeréssel (diagnosztikával), a gyenge szervnek energiát kell adnunk talpmasszírozással, az egyensúly csak így áll vissza.

Ha a jelzéseket nem észleljük, figyelmen kívül hagyjuk, a szervezet egy komolyabb „hibaüzenettel” jelzéssel adja tudtunkra sérülését, gyengülését, ami nem más mint maga a betegség.

 

Tehát, a talp megfelelő zónáit masszírozva energiát juttatunk a legyengült szervekhez, visszaállítjuk a megbomlott egyensúlyt, vagyis talpmasszírozással a reflexológia segítségével nem csak a megelőzésben, hanem a már kialakult betegségek – nőgyógyászati problémák, pl. rövid menses, bartholin mirigy tályog, vagy szénanátha, allergiás panaszok, emésztési és gyomor panaszok, ciszták, prosztata gyulladás és problémák stb. gyógyításában is csodálatos eredményeket értem el.

– Serkenti a vér- és nyirokkeringést,
– Erősíti az immunrendszert,
– Szabályozza az enzim- és hormonháztartást,
– Elősegíti a salakanyagok kiválasztását,
– Fájdalomcsillapító,
– Gyulladáscsökkentő.

A talpmasszírozásnak a legnagyobb jelentősége a prevencióban – megelőzésben van!

Hány kezelés javallott?

Annyi szükséges, ameddig a talpmasszázs, kellemessé nem válik!

– 3 – 4 kezelés probléma kezdetekor, (hetente min. 1x)
– 4 – 5 kezelés annak, aki még nem kapott ilyen kezelést! (hetente min. 1x)
– Ha krónikus probléma áll fenn, akkor erre külön teszek javallatot.
– Elő – utó kezelésre havonta 2– 3 kezelést ajánlok.

Miért a talp?

Mert a szervezetünket a legkönnyebben, és leghatékonyabban innen tudjuk segíteni, gyógyulásra késztetni, az öngyógyítási folyamatokat beindítani.

Bizonyítékok vannak arra, hogy a talpmasszírozás több mint 4000 éves múltra tekint vissza. Az egyiptomi Szakkarában feltárt festményeken kr. e. 2300 körül keletkezett reflexológiás kezelés látható.

 

A történetírók szerint Benvenuto Cellini (1500-1571), a híres firenzei szobrász és ötvösművész, az egész testében érzett fájdalmait a kéz- és lábujjaira gyakorolt erős nyomásokkal kezeltette.

Az amerikai Dr. Edwin F. Bowers orvos 1916-ban ismertette először a nagyközönséggel dr Fitzgerald módszerét, aki az indiánok gyógyítási módszerei között találta meg a reflexterápiát. Egy évvel később jelent meg kettejük közös kiadásában a Zone Therapy című könyv, amelyben gyakorló orvosok, fogorvosok, nőgyógyászok, fül-orr-gégészek és kiropraktőrök számára közölnek kórtörténeteket és kezelési javaslatokat.
Eunice Ingham, amerikai masszőrnő a szó legszorosabb értelmében “talpra állította” a zónaterápia egy részét, amikor a fenti munkából származó ismereteit erre a “kis felületre”, a talpra koncentrálta. Speciális fogásmódot fejlesztett ki, amelyet a nyomómasszázs Ingham-féle módszerének nevezett el. A módszert 1938-ban megjelent könyvében ismerteti. A könyv címe: Történetek, amelyeket a lábak mesélnek el.
Hanne Marquardt 1957 és 1967 között a láb reflexzóna terápiáját saját praxisában próbálta ki. 1967 óta történik szakreflexológusok képzése minden gyógyászati szakterületen, figyelembe véve ismereteink mindenkori állását.

 

A talpmasszázs hatásmechanizmusára több elmélet létezik, legvalószínűbb a mai napig E. Ingham magyarázata, ugyanis ez megfelel az energiaáramlás-befolyásolás távol-keleti elméletének. Ezek szerint normális viszonyok között az energia szabadon, akadálytalanul áramlik az akupunktúrás csatornahálózatban, de ha valahol energiapangás, energiatúlsúly vagy – hiány lép fel, létrejön a betegség.

A kezelés megszünteti az akadályokat és harmonizálja a test működését. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, befolyásolja, erősíti a szervezet immunválaszait, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, a méregtelenítő folyamatokat, szabályozza a belső elválasztású mirigyek működését, az endorfin felszabadulás miatt is csökkenti a fájdalmat, az idegi feszültségeket, izomfeszüléseket oldja, a stressz negatív hatásait csökkenti.

A Talpmasszázs Célja:

Egyensúlyt és harmóniát teremteni a szervezet működésében, beindítani az öngyógyító folyamatokat, biztosítani az életenergia szabad áramlását az energiacsatornákon keresztül. Az emberi testen található reflexológiás pontok ingerlésével ez az energiaáramlás befolyásolható.

Az emberi testen több mint 800 aktív pont vagy zóna található. Ezek ingerlésekor (nyomás, masszírozás) az ingerre reflexválasz, visszajelzés lép fel a hozzá tartozó szervben, mirigyben, testrészben. Az aktív zónák, pontok általában igen távol helyezkednek el az illető szervtől. Ez a “távolhatás” képezi az alapját a talp- és tenyérmasszázsnak, kezelésnek. Reflexmasszázs alkalmával megnyílnak azok a csatornák, amelyek az életenergiát szállítják.

Hogyan zajlik a Talpmasszázs ?

Minden esetben a szervrendszerek szerint masszírozom a talpakat, megfelelő sorrendben, amely nagyon fontos a hatásos kezelés érdekében!

A talpmasszázs képeket/térképeket készítette/összeállította: Bánszky Judit

A szervrendszerek szerinti masszázs alkalmazásával, lényegesen nagyobb hatékonysággal – gyorsabb eredményekkel, pénztárca kímélően, kevesebb kezeléssel tudok csodálatos eredményeket elérni a hozzám fordulók nagy örömére!

Jöjjön, és győződjön meg Ön is személyesen, a hatékonyságról, az eredményekről!

Várom szeretettel, hittel – tudással, gyakorlattal!

Bejelentkezés szükséges!

Öltözet:
Normál utcai öltözet.
Csak az alsó lábszárat, és a lábat kell szabaddá tenni.

 

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.