• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Földsugárzás – vízér – Hartmann zóna negatív hatásai

Földsugárzás – vízér – Hartmann zóna negatív hatásai
 

A következőkben leírtak, megfigyelések és nem tudományos tények.

Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.
 

Mit jelent az, hogy rossz helyen?
 

A földnek létezik olyan negatív, egészségre károsan ható kisugárzása, amit geopatikus kisugárzásnak is neveznek.

A Hartmann zónák két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük 30 centiméter. Tapasztaltuk, ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen káros földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulhatnak ki a szervezetében.

Tapasztaltuk, ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.
Megfigyelés: az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. Tapasztaltuk, hogy a Hartmann sávok felett való huzamosabb idejű tartózkodás akut -, és krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn.

 

 A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.
 

 A vízerek szélessége lehet 60 – 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.

Régi megfigyelések arra mutatnak rá, ha a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér–Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat is kialakulhat.
 

 Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek gyakran vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alapján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásokat találtunk bizonyos betegségek hátterében.
 

Tapasztalatunk szerint a hosszanti vízér felett tartózkodók jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ). Megfigyeltük, hogy a Hartmann csomópontok felett gyulladások fordulnak elő, míg a vízerek felett tartózkodóknál,  a  hosszan tartó, komoly, krónikus betegségek.
 

Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében arra mutattak rá, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezethetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.
 

Megfigyelésünk, amennyiben az emberek „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és káros földsugárzás-mentes zónába teszik a fekhelyüket, a betegségeik mélyülése megállhat. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdhetnek gyógyulni.
 

Ilyen rendkívüli eredmények adódhatnak abból, ha változtatunk az addigi életvitelünkön, amikor a süket fülek újra hallanak, szemüveges emberek szeme 1-2-3 dioptriákat javul, amikor pajzsmirigy túltengések megoldódnak, amikor 10-20 éves bőrbetegségek – ekcéma – pikkelysömör néhány hét alatt eltűnnek.

Ezen tényeket meg kell ismertetni az emberekkel, mert ismeretek hiányában fogalmuk sincs ezekről a dolgokról!
 

Radiesztézia – Sugárérzékelés – Geopatikus sugárzások
 

„Semmi sem titokzatos, hacsak meg nem mutatják.
 

Semmi sincs rejtve, hacsak fel nem tárják.”
 

 Érezték már azt a különös, misztikus és semmihez nem hasonlítható érzést, amikor beléptek egy középkori épületbe, például egy templomba? Valószínűleg igen. De vajon tudják-e mi a racionális magyarázata ennek az érzésnek?
 

Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia – magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.
 

 Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.
 

 A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.
 

 Mi is ez a jelenség valójában, amely hol gyógyító erővel tör fel a mélyből, hol pedig az életet károsítja?
 

 Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Megfigyeltük, ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen az orvosi kezelés is rendbe hozhatja.
 

 Tapasztaltuk, ha a kiváltó okot nem ismerik fel, előbb utóbb újra jelentkezik a panasz, a betegség krónikussá válik. A negatív sugárzások másik, szintén nem elhanyagolható csoportját a föld alatt meghúzódó vízerek által kibocsátott rezgések adják. Megfigyelésünk szerint az egészségromboló hatása még súlyosabb lehet, mint a Hartmann zónáké. A betegség létrejötte nagymértékben függ attól, hogy hol érik, hol keresztezik ezek a sugárzások testünket.
 

„A középkor előítéleteinek és csodaszereinek lomtárából előkerestem a varázsvesszőt és azt nem imádsággal, nem is ördöngösséggel, hanem a vesszőhöz, melyhez a varázs az idők folyamán amúgy is lekopott, jobban illő mechanikai érvelésekkel arra bírtam, hogy feleletet adjon. Az igaz, hogy nem arra kértem, hogy rejtett kincseket mutasson, arra sem hogy ellenségeimet, ha vannak, megjelölje csak azt kívántam tőle, engedjen bepillantani annak az erőnek a rejtélyeibe, amely e földön mindent mozgat, mindennek kijelöli a helyét. A rejtélyek megfejtésének szeretnék megfelelni.”
 

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus
Eötvös-inga tanulmány (1891)

„ Az egyszerű vessző az az eszköz, amelyet én használtam… Egyszerű, mint Hamlet fuvolája, csak játszani kell tudni rajta, és miként abból a zenész-gyönyörködtető változásokat tud kicsalni, úgy ebből a fizikus a maga nem kisebb gyönyörűségére, kiolvashatja a nehézségnek legfinomabb változásait. Ily módon a földkéreg oly mélységeibe pillanthatunk be, ahová szemünk nem hatolhat és fúróink el nem érnek.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus
 

Hefler István
 


ECZETI MIHÁLY Fölsugárzásmérő szakember.

 


A 100 %-os szakember. A pálcájával tökéletesen tudja kimérni a földalatti vízereket, és a Hartmann zónákat.
Ezzel kapcsolatos minden tanácsát érdemes megfogadni!

Elérhetősége: H-P 17.00-20.00-ig hívható a +3630-5480-839-es számon

 

Geopatikus Sugárzások Táblázata

Hartmann vonal a fejen

 

Hartmann vonal a mellkasonHartmann vonal a gyomortájékon


Hartmann vonal az ágyékon
Hartmann vonal a végtagokon


Hosszanti Hartmann vonal a testen
Hartmann csomópont a fejen
Hartmann csomópont a mellkason

Hartmann csomópont a gyomortájékon


Hartmann csomópont az ágyékon


Vízér a fejen


Vízér a mellkason


Vízér az ágyékon
Vízér a lábszáron


Hosszanti vízér a testen


Vízér csomópont a felsőtesten

Vízér - Hartmann csomópont a felsőtesten

Vízér – Hartmann zóna kereszteződése

Ilyenkor SOS- ben kell kiméretni a fekhelyet.
 

Tipikus példa, amikor az egyik félnek minden baja van a másiknak pedig jóformán semmi!


 

A CÉL, hogy mindenkinek a fekhelye FÖLDSUGÁRZÁS MENTES HELYEN LEGYEN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.