• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Gyógyulásom története

Elöljáróban el szeretném mondani, hogy elkötelezett híve vagyok a Matrix rendszernek! A családtagjaim és...


Elöljáróban el szeretném mondani, hogy elkötelezett híve vagyok a Matrix rendszernek! A családtagjaim és én magam is gyönyörű gyógyulásokat éltünk eddig meg.

Mégis az aranyér problémámat mindig háttérbe soroltam és nem szívesen beszéltem róla. Mindig volt más fontosabb, jellemzően a családtagjaimnál vagy akár saját gondjaimat illetően. Talán van az emberekben egy szemérem is, amikor erről a bajukról kellene beszélniük.

Gyermekkoromban mindig székrekedéssel küzdöttem. Ezt elsősorban az étkezési szokásoknak tudom a mai eszemmel be, nem ittunk elég folyadékot, nem is nagyon hívták fel erre a figyelmünket, lényegesen kevesebb zöldséget ettünk. Egy nagyon nehéz várandós időszak, hosszú fekvéssel, a kezdetektől veszélyeztetett állapottal a helyzetet csak rontotta.

Az utóbbi években sokkal tudatosabban figyeltem arra, hogy igyak elég folyadékot, bevetettem az amúgy nagyon szeretett erős paprikát is. A helyzet jobb lett, de korántsem kielégítő.

Az utóbbi hónapokban a toalett csészéjében szinte minden alkalommal friss vértócsát tapasztaltam, a WC papír pedig jelentősen átitatódott friss vérrel. Minden székelés fájdalommal járt.

A férjemmel jártunk Hefler Istvánnál csontrakáson ez év júliusában. A beszélgetés Istvánnal nagyon tanulságos volt, jó néhány témára kitértünk a fizikai és lelki állapotunkat illetően. A második találkozónkon elmondtam az aranyér problémámat.

István azok közé tartozik, aki a Matrix rendszerben használt gyógyítási metódusok nagyon széles tárházával rendelkezik és gyakorlatban alkalmazza is őket: csontot rak, talpmasszíroz, szellemgyógyászati műtéteket, nyirokmasszázst végez,….. és a tanultakat saját tapasztalati fogásokkal egészíti ki.

Miután meghallgatott, tüzetesen megmért és a leghatékonyabb kezelésnek a talpmasszírozást ítélte.

Nem mondom, hogy nem tapintott rá érzékeny részekre. Én nagyon szeretem, hogy folyamatosan tájékoztatott arról, hogy éppen melyik test, szervrészt érinti és tudjuk, hogy a szervezet reakciója mindig fontos jelnek bizonyul.

A talpmasszírozás közben István egy szellemműtétet is szükségesnek ítélt. Nagyon képszerűen láttatta velem a három belső seb mértét, formáját, az „összeforrasztásuk”, letisztításuk folyamatát. Egy-egy szakaszra többször visszatért, éreztem, „láttam”, hogy nagyon alapos munkát végzett.

A talpmasszírozásba közbeiktatott szellemműtét és a kezelés után nagyon jóleső fáradtságot éreztem, mintha egész nap komoly fizikai munkát végeztem volna.

István tanácsa az volt, hogy az elkövetkező három napban még jobban figyeljek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre, legalább napi 3 litert igyak meg.

És most jön a történet kimondhatatlanul szép vége: a szellemműtétet István egy hónapja végezte el. Azóta a vérzés teljes egészében megszűnt, gyakorlatilag nincs nyoma!

István, amikor megköszönöm a munkáját, mindig nagyon szerényen az Égiek segítségére utal, nem jöhetne létre a napi csodák sorozata, ha nem lenne ebben részünk.

Igen, én is így gondolom, hogy az Égiek támogatása, a Matrix rendszer minden elemének csodája az alapja a harmonikus, egészséges életünknek. De én szeretném megköszönni István áldásos munkáját is, hiszen az ő lelkisége, tudása és gyakorlata nélkül nem érezném ma magam ilyen jól és nem ért volna véget egy évtizedek óta tartó betegségem.

Köszönöm szépen István!

2020.08.12.

Kati Budapestről

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.