• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Dr Vizi Gábor

Dr. Vizi Gábor13 éve Kovács-Magyar András tanítványa vagyok. Hefler István több kurzusán is részt vettem, tőle is tanultam-tanulok. 2023. májusban Hefler István terapeuta a Gyógyító Kezek Centrum vezetője felkért, hogy legyek a munkatársa, melyet örömmel elfogadtam. 12 éve foglalkozom a gyógyítás művészetével. Egy saját betegség indított el a probléma-megoldás keresésének útján, melynek során találtam rá az Energia Gyógyító Központra Budapesten. A kezelések alatt olyan élményben volt részem, ami megváltoztatta az életem és egy új, addig ismeretlen irányt vett. Elkezdtem Kovács-Magyar András iskolájában tanulni. Az iskolában egy teljesen más világ kapui nyíltak ki előttem. Olyan dolgokat tapasztaltam, amiket az egyetemeken nem oktattak. Az addigi kizárólag racionális világfelfogásom kezdett kibővülni a tudat hatalmas tárházával. Egy új szemüvegen keresztül kezdtem szemlélni a világot. Tanulmányaimat mind a mai napig folytatom Kovács-Magyar András és Ildikó Elit klubjában. Az Elit klub keretén belül folyamatosan képzem magam egyre újabb és újabb ismereteket elsajátítva, a különféle információs mintákkal (Mátrix Dropsok) történő harmonizálásban, az alkímia, kvantumfizika tudásvilágában. Ezen kívül számos különböző masszázs tanfolyamot végeztem, melyek közül a mesterkurzusokat emelném ki a csontrakás és a triggerpont kezelés területén, valamint a Mátrix Drops oktatói diplomámat.  Fő feladatomnak tekintem, hogy azoknak az embereknek a tudatszintjét, akiknél lehet, megemeljem. A hozzám fordulók között a civil embereken túl több különböző sportág képviselőit említhetem. Vannak közöttük versenyzők, tömegsportolók, edzők. A különböző sportágak a teljesség igénye nélkül: kajak-kenu, labdarúgás, kézilabda, vízilabda, szertorna, jégkorong, úszás, küzdősportok, motorcsónak versenyzés stb. Több kollégának, természetgyógyásznak és masszőrnek, terapeutának tudtam segíteni a problémáik megoldásában. Az évek során egy teljesen más életstílusra váltottam. Kedvesemmel ebben a szellemiségben élünk, mindennapi életünk része a Mátrix Drops olyannyira, hogy a 13 éves Cicánkat csontrakással és Mátrix Dropszokkal kezelem.
2023 júniusában Hefler István terapeuta-gyógyító felkérésére elkezdtem a tevékenységemet Kecskeméten a Gyógyító Kezek Centrumban a Gyógyító-Segítő Kezek Kft. égisze alatt.
Szeretettel és több mint egy évtizedes tapasztalattal várom a hozzám fordulókat!
Bejelentkezni hozzám:
Heflerné Bényi Mária +36302487906 számon lehet.
Kérjen még ma időpontot hozzám!

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.